Candeo Skyltreklam grundades av Stefan Gustafsson och Lars Hellgren, Tyvärr finns inte Stefan med oss längre.

Företaget har mer än 30 års erfarenhet av tillverkning och montering av skyltar. Detta har gett oss en stor kunskap av skyltlösningar som kommer våra kunder och uppdragsgivare tillgodo.

Om oss

Candeo Skyltreklam grundades av Stefan Gustafsson och Lars Hellgren, Tyvärr finns inte Stefan med oss längre. Företaget har mer än 30 års erfarenhet av tillverkning och montering av skyltar. Detta har gett oss en stor kunskap av skyltlösningar som kommer våra kunder och uppdragsgivare tillgodo. Genom ett systematiskt utvecklingsarbete och långvariga kundrelationer har vi utvecklats till ett stabilt företag med högsta kreditvärdighet. Det innebär att när vi lovat något så kan vi hålla det.

”Ett mail till oss och du får en färdig produkt”. Ja, så enkelt kan det faktiskt vara. Våra kreatörer tar fram lösningar som vi vet fungerar ute i miljön där skyltarna skall kommunicera. Dessutom har vi egna montörer som ser till att skyltarna kommer på plats. Vi erbjuder helhetslösningar, där förutom att vi samordnar berörda aktörers insatser, även kan ta på oss serviceavtal beträffande löpande underhåll och kontroller. Det innebär också att vi sköter alla kontakter med myndigheter, kommuner samt eventuella underleverantörer. Candeo har kontroll över hela processen.